HTML

Vietnámi kalandjaink

Utolsó kommentek

Kutyák Vietnámban

2008.11.25. 22:21 anta

Kevés kutyát láttunk eddig Vietnámban. Leginkább olyan családoknál, akik jól menő boltjukban laktak és más módon is megnyilvánult, hogy tehetősebbek az átlagnál. Ők jellegzeteesen nagyon kistestű kutyákat tartanak, folyamatosan közösen babusgatják a kis állatot és a szőrét is ápolják.

Másik helyzeben "házőrzőként" láttunk kutyát, de ezek sem nagytestű állatok. Ilyen van a hotelnek is. Ezek a kutyák nem bántanak, tőlünk, valószínűleg furaságunk miatt idegenkednek, de barátságosak az emebrekkel általában, kicsit félénkek. A házat a rágcsálóktól és hasonló kártevőktől védik.

Miss Tüi azt mondta róluk, hogy nem helyi kutyák. Viszonylag nagyok (az itteni kutyákhoz képest) és a hátukon a szőrön is leht látni egy (alig észrevehető) csíkot. Egy másik tartományból származnak, vadász kutyák, elkapják a kisebb állatokat.

Most hoztak a hotelnek egy ilyen fajta kiskutyát. Nagyon mókás kis jószág és teljesn hiperaktív.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://cantho.blog.hu/api/trackback/id/tr11788776

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása