HTML

Vietnámi kalandjaink

Utolsó kommentek

Trópusi Mikulás! :)

2008.12.06. 20:18 anta

Egészen szokatlan élmény harminc fokban az utcán rövidujjúban sétálgatva mindenfelé műhavas karácsonyi dekorációkat látni a sövényként használt pálmák között. A telefonok csengőhangja, de mostanában már egyre gyakrabban az autók tolatóradarja is amerikai karácsonyi dallamokat rikolt.

Néhány kisbolt átalakult karácsonyi kellékbolttá, csak Mikulásokat, karácsonyi díszeket, és Télapó jelmezeket lehet kapni náluk (babától egészen felnőtt méretig, még szoknyás verzió is van). Csokit persze nem. Itt alig lehet csokit kapni, az itteniek nem nagyon esznek ilyesmit.

Persze, ez nem igazi, december hatodikai Mikulás, hanem az amerikai változat, de gondoltam írok Nektek egy kis decemberi témát, ráadásul magamat is hangolnom kell már a Karácsonyra.

Szóval remélem, hogy jók is voltatok és kaptatok sok csokit, de nem vittétek egészségtelenül túlzásba és mindenkinek ott figyel a kis virgács is! ;)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://cantho.blog.hu/api/trackback/id/tr23808234

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása