HTML

Vietnámi kalandjaink

Utolsó kommentek

Saigon --> Can Tho képekben

2008.10.06. 17:13 anta

Dani a kisbuszban

 

Robogósok mindenhol - rengetegen... itt nem is látszik, hogy milyen sokan vannak.

 

itt is robogósok előttünk, volt, amelyiken négyen utaztak... az egész család.

 

Táj a kisbuszból.

 

BÁRMIT visznek BÁRMILYEN MENNYISÉGBEN robogón. Fogok csinálni egy ilyen posztot és teszek fel időnként ilyen képeket. Mókás.

 

A kompozás előtt készült, míg vártunk. Így élnek. Ezek a kis bódék nappal boltocskák, itt élnek, előtte a járdán kajálnak, este bezárnak és ezekben alszanak.

A kompozás alatt sajnos a kocsiban maradt a gépem, bezárva, de kérek majd képet egy utazótársunktól, aki csoportképet csinált.

3 komment

Címkék: utazás emberek

A bejegyzés trackback címe:

https://cantho.blog.hu/api/trackback/id/tr82699786

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nagytomi13 (törölt) 2008.10.07. 08:13:19

Sziasztok!

Hát én csak bepofátlankodtam ide, mert nem kaptam meghívót. Lehet, hogy nem is akartatok meghívni? Na mindegy most már itt vagyok. Először is üdv nektek és örülök, hogy azért egyben megérkeztetek. Dani gyógyítsd meg Anitát.(de gondolom, ha nem mondom akkor is mindent megteszel) A képek tetszenek, de csináljatok a szobáról is. Anita van egy jó ötletem, hogy ne fájjon a füled pl. egyetek helyi kaját amitől szép kis ételmérgezést lehet kapni akkor tuti nem fogod érezni a fül fájást. Na a viccet félretéve, azért óvatosan egy két kajafélét próbáljatok ki meg fényképezzétek le. Tök kíváncsi vagyok milyen lehet. Dani a meló halad? Nincs semmi gáz? Anita amíg Dani dolgozik mit csinálsz? Vannak helyi nevezetességek?

nagytomi13 (törölt) 2008.10.07. 08:14:59

Ja, vigyázzatok magatokra és egymásra! És várjuk a következő bejelentkezést, meg a képeket.

anta 2008.10.07. 10:49:52

Tomi! Téged nem hívtalak meg? Akkor valamit elszúrtam, ma este megnézem és javítom a hibát. A net eléggé akadozik, de van amikor egész gyors.
Írtam az egész blekis társaságnak tudtommal, de lehet, h valamit elszúrtam. Akkor légyszi, szóljatok a többieknek, ha taliztok, lehet, h más sem kapta meg.

Helyi kaját még nrm ettem, de hasmenésem remegéssel és lázzal már volt, írtam is róla a második bejegyzésemben. Már kifelé tartok belőle.
Dani bírja az itteni kaját, szokott is enni, majd lefotózza.
Minden kajának ilyen speciálisan itteni (még sosem éreztem ilyet) szaga van, ami kissé zsíros savanykás szag. Nekem nincs gusztusom hozzá.

Szerencsére találtunk egy boltban kenyeret és helyenként pl sajtot is lehet kapni.

Míg Dani dolgozik, egyelőre alszom egész nap, mert még nem gyógyultam meg teljesen, egyébként pedig én fogok mosni a társaságra, ma megyünk mosógépet venni,és a szakdogámat és egyéb, a suliba beadandó dolgozatokat írom, meg néha vásárlok, főzők, majd kialakul.

És köszi a kommentet, csak így tovább! :)

Nektek mi van a házikóval?
Puszi! mi
süti beállítások módosítása