HTML

Vietnámi kalandjaink

Utolsó kommentek

Vietnámi kuckónk

2008.10.08. 03:33 anta

Dani elment dolgozni, én gyorsan kicsit szalonképesebbé tettem a terepet és csináltam néhány képet. Kicsit zsúfolt minden, hiszen ekkora helyre van majd 3 havi cuccunk összepakolva, ezért még így is rumlisnak hat.

 

Nem túl nagy a szoba, ezért nem tudtam olyan helyről fényképezni, hogy minden benne legyen. Ez az ágyunk, vagyis a két ágy összetolva.

 

A szoba másik oldala.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ez pedig az ablaktól a bejárat felé nézve. Ennyi az egész. A bejáratnál a fogassal szemben nyílik a fürdőszoba.

 

...ezt sem tudtam úgy, hogy több minden ráférjen, de mindenből van rajta egy darab. :)

2 komment

Címkék: a szállásunk

A bejegyzés trackback címe:

https://cantho.blog.hu/api/trackback/id/tr33702249

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nagytomi13 (törölt) 2008.10.08. 07:44:42

Sziasztok!

Tök jó a szoba! Jobban vagy? Nem szoktál Danival menni?

anta 2008.10.08. 22:57:54

A szoba nekünk is tetszik, otthon érezzük itt magunkat.

Köszönöm, jobban vagyok, bár a torkom még eléggé fáj. Valószínűleg a folyamatos, durván fújó légkondit viseli nehezen.

Egyszer mentem Danival és bizonyára fogok is még. De egyébként nincs értelme, mert egy félig kész nagy betonépületben dolgoznak a város szélén az ipari parkban.

Helyette ma takarítottam, e-maileket és blogot írtam, elrendeztem a dolgokat (tegnap derült ki, hogy nem kell másik szobába költöznünk), sétáltam egyet a kertben. Egyébként egész félelmetes egyedül kimenni a szállóból. Ez így elég hülyén hangzik, de olyan, mintha valami idegen és egzotikus dzsungelbe mennék...mármint az érzés olyan. (Képzeld el, mintha bemennél egy végtelenített pálmaházba (mondjuk az állatkertben), ahova betelepítettek egy várost, ahol még furán viselkedő, téged kb ufónak néző helyiek is nyüzsögnek.)

Egyébként holnap neki kell fognom a sulis dolgaimnak is. :) (és Daninak megígértem, hogy segítek a papírmunkában, hogy vasárnap kirándulhassunk)
süti beállítások módosítása