HTML

Vietnámi kalandjaink

Utolsó kommentek

Welcome vacsi után

2008.10.09. 00:03 anta

Az étel nagyszerű volt, és ital is volt bőven, több is, mint kellett volna, és ugye az ázsiaiak köztudottan nem bírják az alkoholt. Lett is nagy hangulat gyorsan. :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aztán egyszer csak elkezdtek babrálni a sarokból előhúzott Tv-vel. Néztük, hogy mit csinálnak... Vietnámi film lesz vagy esetleg valami céges izé?

Egyszer csak nagy zene és hozzák a mikrofonokat. Hehe. Itt karaoke party készül.

Jöttek is a vietnámi popslágerek. :) Cukik voltak, ahogy kettesével énekeltek. Egyébként ezeknek a daloknak nem volt annyira fura, keleties hangzásuk.

A söröskorsók két percenként ürültek, és koccintáskor egyre hangosabbakat üvöltöttek kórusban. (Mikk és Levente jutottak eszünkbe... Vajon mit üvölthettek a vietnámiak? ;)

Aztán egyre több sör fogyott és a mi asztalrészünknél is kiürült már 2 üveg Johnnie Walker. :)

Már a főnökök is énekeltek és az eleinte nagyon szégyenlős nők is. :)

Többen előre mentek táncolni.

Aztán minket is kezdtek invitálni, hogy énekeljünk, elsőre valahogy nem értették, hogy a vietnámi dalokat, amiket ők idő közben már kórusban énekeltek, mi nem ismerjük.

Volt néhány számunkra ismeretlen angol szám is, arról is nehéz volt meggyőzni őket, hogy az sem fog menni. Végül énekeltek nekünk - szintén karaokes zenekísérettel - tradícionális vietnámi dalokat,ezek már izgalmas hangzásúak voltak.

Videófelvételek készültek, de felraknom nem sikerült, lassú a net. Viszont a képeket azokból vágtam ki, ezért ilyen a minőségük, de legalább átadják a hangulatot. :)

 

 

 

 

És íme a bizonyíték, hogy mi is ott voltunk! :D

 

2 komment

Címkék: emberek

A bejegyzés trackback címe:

https://cantho.blog.hu/api/trackback/id/tr38704363

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

laluna - Saibogujiman kwenchana 2008.10.09. 00:50:43

- hozzátok haza a videókat!!!!!!! :)
- miért nem faggattátok ki Hau-t arról, hogy miket üvöltenek?
- miért nem énekeltetek valami halandzsát nekik? :DDD

anta 2008.10.09. 03:09:31

Persze, hogy hazavisszük a videókat! Gyűjtöm őket, nagyon jók. Mindig a videók a legjobbak!

Mint most megtudtam Danitól, ő legutóbb, mikor itt volt, kifaggatta Haut (aki egyébként ezen a vacsin munka miatt sajnos nem volt jelen). Azt kiabálják, hogy "egy-kettő-három-JÓÓÓ!". Nem látok benne túl sok értelmet (Mikkékében sincs), de jó hangos és jól szórakoznak rajta (ahogy Mikkék is).

Ez a halandzsa éneklés ötlet tetszik! :) De valahogy nem volt kedvünk egy csomó lelkes vietnámi előtt nyivákolni, pláne, hogy erre előkapták volna a videós mobiljaikat, mint ahogy azt néha a főnök daláért is előkapták... (Egyébként én egy darabig gondolkodtam, hogy esetleg egy népdalt, hogy halljanak valami magyar dallamot, de túl szégyenlős vagyok, meghát ugye a torkom is fáj (tökjó kifogás)... ilyen kis beszariak vagyunk, na. Ja, és mikrofonba még beszélni is csak erősen koncentrálva tudok, nemhogy énekelni...)
süti beállítások módosítása