HTML

Vietnámi kalandjaink

Utolsó kommentek

Séta a városban és vacsora

2008.10.18. 17:18 anta

Most jöttünk meg esti sétánkról. Szombatonként mindig együtt vacsizik a csapat egy európai jellegű étteremben. Ma ugyanott voltunk, ahol múltkor. Most is mindenki beef steaket vagy pizzát evett, és még csak nem is desszerteztünk, mint múltkor, valahogy nem voltunk annyira evős hangulatunkban.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Viszont mivel ma viszonylag sokat esett, állt a városban a víz helyenként, de nem az esővíz állt meg, hanem a csatornából jött fel. Izgalmas volt hazakommandózni a naaagy kiterjedésű pocsolyákon át.

Útközben benéztünk egy ékszerboltba, ahol egy apró lány úgy elállta a vitrineket, hogy nem lehetett odaférni, vártunk egy picit, lefotóztam a gekkókat a falon, aztán továbbjöttünk.

Bementünk egy kifejezetten kultúrált cipőboltba is, ahol viszont akkor kezdtek zárni, ezért gyorsan felmértük a  terepet és megállapítottuk, hogy eddig ez a legjobb cipőbolt, amit itt láttunk, és feltétlenül visszajövünk. Nagyon helyes kis bőr cipők, szandálok, papucsok 2000 Ft alatti áron!

Hazafelé még meglátogattuk a legközelebb lévő általunk "alsó bolt"-nak nevezett áruházat, ahol a földszinti nagy ruhaboltba mentünk. Kinéztem két blúzt. Nagyon teteszettek, aranyos fazonú, jó vékony anyagú, 100% pamut blúzocskák voltak kb 1000 Ft-ért.

Felpróbáltam egy L-eset. (Itthon S-es felsőket hordok, van néhány XS-es és elvétve M-es is.)  Na, az L-es kicsi volt, egyöntetűen mindenhol. Nem úgy, mint mikor véletlenül egy számmal kisebbet próbálsz, hanem mint ha véletlenül gyerek méretet választottál volna... Kértünk XL-eset, de az ugyanakkora volt. Nem lett aranyos blúzom.

3 komment

Címkék: vásárlás állatok ételek utcák

A bejegyzés trackback címe:

https://cantho.blog.hu/api/trackback/id/tr65720335

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bringailok 2008.10.19. 16:43:30

hümmm..na, igen.ez a méretezés fura egy dolog. Én otthon az anyukáméknál szoktam venni az idióta cuccaimat.Na, azok is valami keleti országból valók, és hát igen csak az XL-es méret jó rám belőle..Hátha találsz valami méreteset magadnak :)

anta 2008.10.19. 18:08:34

Ma is próbálgattam... :)
Vettünk 3 db ujjatlan pólót, majd teszek fel képet róluk, ezek még akciósak is voltak (összesen 1100 Ft), és sajnos csak ezek jöttek rám az egész boltból, pedig kinéztem jónéhányat.

bringailok! jól megleptél a sok kommenttel, nagyon örültem nekik! :) köszi a jókis meglepit!

bringailok 2008.10.21. 20:16:39

igen :) meglepinek szántam :)
Igazából aránylag ritkán ültem a gép előtt eddig, aztán most olvastam végig az eddig elmaradt bejegyzéseiteket :)
süti beállítások módosítása