HTML

Vietnámi kalandjaink

Utolsó kommentek

Itthon? :)

2008.10.19. 06:06 anta

Hehee!

Ki vette észre előző irományomban az elszólást? Naaa?

Énis csak most, hogy felkeltem és elolvastam, mit is írtam tegnap este.

Az írtam, hogy itthon milyen méretű felsőket hordok. Ez vicces. (Inkább nem kijavítom, hanem leírom, mi okozta az elszólást.)

A szobánk valóban egy kis külön sziget, ide lehet jönni, a megszokott, európai környezetbe pihenni, feltöltődni, elmenekülni néha az idegen és fura külvilágtól. Kis otthon, ami itthon. Átrendeztük a mi szájízünk szerint, vettünk kis fiókos szekrényt, ott laknak a kis S-es pólóim :), mi tartunk rendet és takarítunk.

20 négyzetméter Magyarország, amit mi teremtettünk meg itt magunknak, ráadásul folyamatos összeköttetésben van az otthoni Magyarországgal. :)

Valahogy ebből nem tudok kizökkenni egyelőre. Mintha egy kis kihelyezett Magyarország darabkán lennék, csak mikor kimegyek az utcára, akkor változik ez meg. Akkor már csak simán: itt.

Szólj hozzá!

Címkék: gondolatok apró cseprő

A bejegyzés trackback címe:

https://cantho.blog.hu/api/trackback/id/tr52721001

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása