HTML

Vietnámi kalandjaink

Utolsó kommentek

Ősz

2008.11.23. 12:37 anta

Idén nekem kimarad az ősz. Hiányzik.

A forró nyár utáni enyhülés, nyugalom. Lágyabbá válik minden, ami nyáron olyan agresszív volt. Kényelmes, rövidnadrágban és pólóban már nem megfővős idő és a színesedő levelek...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annyira szeretem az őszt. Mindenki hazatalál a nagy nyaralásokból, lehiggadnak a nyári őrültködések. Beérnek az őszi gyümölcsök. Borkóstolgatás van a Várban. :)

Lehet menni kirándulni a rozsdabarna erdőbe, ahol zizeg a lábunk alatt az avar, csend van, és ősz-illat.

Mindig szedegetek makkot, gesztenyét, leveleket, mint a gyerekek. :) Szedjetek bükkmakk kupacsot helyettem is, olyan selymes a belső oldala!

Berakom a zsebembe és reggelente a buszon beledugom az ujjam és simogatom azt a selymes részt. :)  Tudom, dilis vagyok. És minden évben van egy csillogós, mosolygós vadgesztenyém. A zsebemben hordom, és fogdosom azt is.

Van már otthon jónéhány erre-arra, már nem friss-fénylősek és kicsit ráncosak, az előző években azokat hordtam télen a zsebemben.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://cantho.blog.hu/api/trackback/id/tr83783354

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Anoli 2008.11.24. 03:04:50

Neked az ősz hiányzik, nekünk meg Ti hiányoztok!
:)
Egyébként már itt a tél, hóval, hideggel, ahogy kell.
süti beállítások módosítása