HTML

Vietnámi kalandjaink

Utolsó kommentek

Apró érdekességek

2008.11.08. 08:36 anta

  • Mostanában több patkányt is láttunk erre-arra. Biztosan az esős évszak, és így az árvizek elmúltával előjöttek rejtekhelyükről. Ma látunk a városban többet a járdaszéli szemétkupacok körül, de Daniék már láttak a munkahelyi konyha környékén és egyszer a szálló kertjében is, azt épp körbevették a kutyák és kergették. Ilyen típusú házörzők ezek a kutyák. :)
     
  • A vietnámiak nem ismerik a sorbanállást. Ezért tiszta kabaré, mikor egy boltban a pénztárnál fizetni szeretnénk. Hárman állunk félkörben karba tett kézzel, erőlködve, hogy minél szélesebb legyen a hátunk. :) Közben mindkét oldalról furakodnak, mi csúnyán nézünk, amin meglepődnek vagy nevetnek, és furakodnak tovább, amikor megunják, elmennek máshova furakodni. Egyszerre bosszantó és vicces. Jókat szoktunk derülni magunkon és a vietnámiakon is.
     
  • A csótányoknak a belsejében büdös lé van.
     
  • Itt hajnali fél ötkor harangoznak.
     
  • A gekkó ciripelés és kuruttyolás közötti hangot ad ki. Szerencsére viszonylag ritkán, és csak kevés kirívóan éles hangú példánnyal találkoztam.
     
  • Itt folyamatosan (tippem szerint) 28 és 35 fok közötti a hőmérséklet. Minimális ingadozás van, eső után és hajnalra nagyonpicit hűvösebb szokott lenni, olyankor csak húszonsok. :)

Szólj hozzá! · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://cantho.blog.hu/api/trackback/id/tr48706077

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Web Hosting promotional code 2018.06.03. 01:38:17

Ötletek Magyarország megújítására. Harc a közöny, a sikkasztás, a korrupció ellen - MAGYARORSZÁGOM.blog.hu

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása